Winter House

Date December 2014
Location Bucharest, Romania
Category Residential

Fiind o firma care se bazeaza pe modelarea 3D , acesta este unul din cele mai graitoare exemple de ceea ce putem realiza in materie de peisagistica. Totul este modelat, de la fulgul de nea pana la turturii de la geamuri, ele sunt dovada de pricepere si dedicare a artistilor nostrii in modelare.

Casa este una moderna, inspirata din celebrul stil al arhitectului Le Corbusier, cu plan liber, terase, pereti vitrine.Planurile moderne ale casei ofera linii curate, proportii simple, amenajari deschise si lumina naturala , abundenta si sunt descendenti ai stilului international de arhitectura, dezvoltat in anii 1920. Plafoanele plate sau adanci, suprafetele mari de sticla , conexiunile puternice cu spatiul exterior si peretii rezervati, deschisi, sunt caracteristicile planurilor de locuinte moderne. Lotul este adesea incorporate in casa de stil modern, transformand spatiul exterior in camera de zi alfresco.

Planurile de locuinte moderne ofera o multimer de sticla , otel si beton. Deschiderile planurilor de etaj reprezinta o caractieristica de semnatura a acestui stil. Exista unele suprapuneri cu planurile de case contemporane, cu colectia noastra moderna de planuri de case.Concepeti-va casa la un stil de viata unic, mulat pe stilul si preferintele dumneavoasta pe termen lung.